PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (3 november 2013)
DATUM: 3 November 2013 - 23:15 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De laatste dag van de herfstvakantie is in Plopsaland De Panne al enkele jaren niet meer de laatste dag van het lopende seizoen, maar is traditioneel wel de dag waarop het park voor de laatste keer in de ban is van Halloween. Vanaf volgende week ontvangt het park Sinterklaas.

2013-11-03_PDP

Bezoekers van Plopsaland De Panne konden op deze laatste dag van de herfstvakantie, tegen alle weersvoorspellingen in, genieten van mooi nazomerweer. Het park stond zondag voor de laatste keer dit seizoen in het teken van Halloween. De hele vakantie waren er acts zoals de dansende heksen en de humoristische act Ron & John, stonden er meet&greets met Dracula op het programma en was er een leuke Piet Piraat Halloweenshow in het Plopsa Theater.

Op deze laatste Halloweendag mochten bezoekers vanaf de namiddag pompoenen en maiskolven gratis mee naar huis nemen, iets wat bezoekers in grote getalen ook deden. Tegen parksluiting waren – op enkele na – alle pompoenen weg, zoals bijvoorbeeld aan de Mega Mindy Jetski. (Foto 5)

Viktor’s Race

Na de herfstvakantie blijven er jaarlijks enkele attracties gesloten voor grondig winteronderhoud. Momenteel is er nog geen kalender bekend, maar mogelijk is Viktor’s Race er daar één van. De achtbaan zal dit najaar grondig vernieuwd worden, al is het niet bekend wat er concreet zal gebeuren. De (ver)nieuw(d)e attractie zou het thema en de naam blijven behouden: Viktor’s Race.

Parknieuwtjes

- Foto 10 / De boom die het slachtoffer was geworden van de storm van afgelopen maandag, is ondertussen alweer verwijderd. Een dranghek werd tijdelijk tegen de omheining van de dierenweide geplaatst.
- Foto 11 / Maandag 21 oktober heeft Plopsaland De Panne een aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning ingediend bij de Gemeente De Panne. Het betreft een wijziging van de in 2012 toegekende bouwtoestemming voor het Plopsa Theater en Plopsaqua.

Alle foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+