PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park tevreden over seizoen 2013
DATUM: 4 November 2013 - 15:23 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Holiday Park is tevreden over seizoen 2013. Het Duitse Plopsa-park was dit jaar 173 dagen geopend en ontving in deze periode 555.000 bezoekers, een stijging van 7 procent in vergelijking met vorig jaar.

HP

Holiday Park heeft er een succesvol seizoen op zitten. Het Plopsa-park ontving meer dan 555.000 bezoekers, zo’n 7 procent meer dan tijdens 2012. Een tegenvallend voorjaar werd er goedgemaakt door de succesvolle zomerevenementen en zeer geslaagd najaar. De nieuwe formule van de Summernights wist 50.000 bezoekers te overtuigen, de Rocking Halloween-nocturnes 35.000 bezoekers.

Het succes is ook te danken aan een toename van abonnees. Zo’n 9.000 bezoekers maken gebruik van de Holiday Park Jaarkaart.

Maya de Bij populairste figuur

Bezoekers zijn ook steeds meer tevreden van hun bezoek, blijkt uit de dagelijkse enquêtes. Maya de Bij is, bij families met kinderen, de meest populaire figuur in het park. De attracties in Majaland en de gloednieuwe show Majas großer Geburtstagsparty vallen er in de smaak.

Trouwe bezoekers zijn tevreden van de spectaculaire waterski-stuntshow, die uniek is in Europa. Bij de topattracties horen waterattracties Donnerfluss en Teufelsfässer en achtbaan bigFM Expedition GeForce.

2014

Volgend jaar opent Holiday Park een nieuwe thrillcoaster, met volwaardig themagebied. Wickie de Viking krijgt in 2014, na Tabaluga en Maya de Bij, zijn eigen themagebied in Holiday Park. Vanaf het voorjaar kunnen bezoekers de leefwereld van Wickie ontdekken aan waterattractie Teuffelsfässer.

Voor de kleinste bezoekers staan er verschillende evenementen rond bekende TV-formats op de planning.

Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+