PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne opent Mayaland Indoor tijdens wintermaanden
DATUM: 5 November 2013 - 12:16 | CATEGORIE: Mayaland, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne opent vanaf woensdag 6 november het overdekte themagedeelte Mayaland op sluitingsdagen van het themapark. Het park komt hiermee tegemoet aan de vraag van ouders en zorgt voor extra werkgelegenheid voor de seizoensmedewerkers.

Bloemenm

Plopsaland De Panne zet een verdere stap naar een jaarrondopening. Tijdens de wintermaanden zal het themapark, op dagen dat het park gesloten is, Mayaland openen. Het park doet dit onder de noemer Mayaland Indoor en opent de deuren van het themagedeelte op woensdag, zaterdag en zondag en dagelijks tijdens de krokusvakantie.

Met de opening van Mayaland Indoor komt het park tegemoet aan de vraag van haar bezoekers. “We kregen regelmatig de vraag van ouders met jonge kinderen om Mayaland ook tijdens de wintermaanden te openen. Het is een goede zaak voor deze mensen”, laat parkmanager Wim Wauters weten. De extra openingsdagen zorgt ook voor extra werkgelegenheid voor de seizoensmedewerkers. “Bovendien streven we er naar om zoveel mogelijk attracties het hele jaar te openen. Voor de buitenattracties is dat moeilijk haalbaar, maar Mayaland Indoor is hier uitermate geschikt voor.”

Een ticket voor Mayaland Indoor kost 9,99 euro aan de kassa of 8,99 euro via de webshop op Plopsa.com. Kinderen onder 85cm kunnen Mayaland Indoor gratis bezoeken. De abonnementen van Plopsa, de Plopsa FunCard en Plopsa BumbaCard – zijn ook geldig op deze dagen.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+