PlopsaFansite > Nieuws >
Sinterklaas komt naar de Plopsa-parken
DATUM: 7 November 2013 - 13:17 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Sinterklaas brengt dit jaar een bezoek aan Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden. In Plopsaland De Panne is er elk weekend van november een feestelijke intrede met de Goedheiligman en er is de Grote Zwarte Pietenshow in het Plopsa Theater.

Sint-banner2

Plopsaland De Panne

Plopsaland De Panne ontvangt tot en met 1 december, elke zaterdag en zondag, Sinterklaas en de Pieten. Het park is tijdens de Sint Weekends open van 10 tot 17u30. Op maandag 11 november is het park uitzonderlijk geopend en ontvangt eveneens het park de Goedheiligman.

Tijdens de Sintweekends is er aan de ingang van het park een feestelijke intrede met Sint en de Pieten, dit telkens om 13u. In het Plopsa Theater is er om 14u de Grote Zwarte Pietenshow, een show vol zang en dans waarin de helpers van Sinterklaas een belangrijke rol krijgen. Uiteraard maakt ook de Sint zijn opwachting in deze knotsgekke show.

Tussen 16u en 17u30 staat er een ontmoeting met Sinterklaas op het programma.

Plopsa Indoor

Sinterklaas brengt ook een bezoek aan Plopsa Indoor Coevorden en Plopsa Indoor Hasselt! Plopsa Indoor Hasselt verwacht de Sint en de Pieten op 23 en 24 november.

Op 23, 24 en 30 november en op 1 december meert de stoomboot aan nabij Plopsa Indoor Coevorden en brengt Sinterklaas een bezoek aan het overdekte themapark.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+