PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Hasselt (23 november 2013)
DATUM: 23 November 2013 - 19:02 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Indoor Hasselt staat dit weekend in het teken van Sinterklaas. Het overdekte park pakt uit met aangepaste themadecoratie en -muziek. In het Theater ontvangen Sinterklaas en de Pieten alle bezoekers voor een leuke babbel en foto. We gingen zaterdag een kijkje nemen.

2013-11-23_PIH

Plopsa Indoor Hasselt staat dit weekend in het teken van Sinterklaas. Het themapark viert het kinderfeest met een aangepaste muziekkeuze en Sinterklaas-decoratie zoals mijters, snoepgoed en beeltenissen van de Sint.

Net na het middaguur weerklinkt er dan een speciaal bericht van de Radiopiet door de luidsprekers van het park: Sinterklaas is in aantocht en verwacht iedereen in het amfitheater van Plopsa Indoor Hasselt. Daar ontvangt hij de bezoekers voor een korte babbel en een foto.

Parknieuwtjes

  • In restaurant Studio 100 Café is er, boven de uitgiftebalie, een bord opgehangen om bezoekers te wijzen op de twee verschillende uitgiftepunten: warme gerechten en Panos.
  • Er is een logo van Plopsa-partner Hyundai bevestigd op mini-opleggers op het Verkeerspark. De mini-opleggers staat centraal voor het tankstation geparkeerd en zijn mogelijk nog een erfenis van de eerste generatie wagens, waarbij er ook trucks aanwezig waren.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+