PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor Hasselt dit weekend uitverkocht
DATUM: 27 November 2013 - 16:19 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Opgelet! Plopsa Indoor Hasselt is tijdens het aankomende weekend volledig uitverkocht. Het park is dan enkel te bezoeken met een geldig ticket verkocht of uitgegeven door de organisatie dat het park op deze dagen gereserveerd heeft.

2013-11-27_PIH

Plopsa Indoor Hasselt is op zaterdag 30 november en zondag 1 december volledig uitverkocht. Het park is op deze twee dagen enkel toegankelijk voor bezoekers met een geldig ticket uitgegeven of verkocht door de organisatie(s) of groep(en) dat het park gereserveerd heeft. Abonnementen en voorverkooptickets zonder datum zijn aankomend weekend niet geldig in Plopsa Indoor Hasselt, de kassa’s van het overdekte themaparkĀ zijn op deze dagen ook gesloten.

Abonnees

Abonnementen (Plopsa FunCard en Plopsa BumbaCard) kunnen aankomend weekend wel gebruikt worden in Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Coevorden, waar Sinterklaas voor de laatste keer dit jaar een bezoek brengt.

Abonnees kunnen dit weekend ook genieten van 20 procent kortingĀ op aankopen – in plaats van de traditionele 10 procent korting – in de Plopsa Winkels in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Winkel Hasselt – Demerstraat en Plopsa Winkel Wijnegem.

Kerstvakantie in Plopsa Indoor Hasselt

Tijdens de Kerstvakantie verwelkomt Plopsa Indoor Hasselt dagelijks Kabouter Klus voor een unieke kerstshow.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+