PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (1 december 2013)
DATUM: 1 December 2013 - 20:35 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Het laatste Sint Weekend van Plopsaland De Panne zit er weer op. De afgelopen weken ontving het themapark Sinterklaas en de Pieten met een grootse intrede en een speciale Zwarte Pieten Show in het Plopsa Theater. De laatste dag werd afgesloten met een spetterende Zwarte Pietendans van vtmKzoom op en aan de Kiosk.

2013-12-01_PDP

Zondag waren Sinterklaas en de Zwarte Pieten voor de laatste keer dit seizoen op bezoek in Plopsaland De Panne. Het park ontving zondag Bab en Femme, van vtmKzoom. Het duo trok tijdens de dag door het park om alle kinderen de Zwarte Pietendans aan te leren, om deze ’s avonds mee te kunnen dansen aan de Kiosk. Er zijn opnames gemaakt, die op 6 december op de kinderzender zouden uitgezonden worden.

Club Kids, de fanclub van voetbalploeg Club Brugge, organiseerde zondag haar Sinterklaasfeest in Plopsaland De Panne. Op het Dorpsplein stond een mobiele winkel van de ploeg geparkeerd. In het Plopsa Theater was er, voor leden van de fanclub, een show met aansluitend ook signeersessies met de spelers van Club Brugge. De mascottes van de ploeg waren aanwezig in het park.

Bouw-update

In Wickieland is enkele weken terug de bouw van de tweede fase van het themagedeelte van start gegaan. In het voorjaar opent in Wickieland een nieuwe winkel en een station voor Wickie The Battle. De voorbije weken werd de gelijkvloerse verdieping al gebouwd.

Ook op de werf van het subtropische zwemparadijs is er hard verder gewerkt. De basis van het gebouw begint steeds meer vorm te krijgen.

Parknieuwtjes

  • In Wickieland zijn nieuwe, gethematiseerde vuilbakken te vinden. De vormgeving evran is in lijn met eerder geplaatste signalisatie in het gebied.
  • Verschillende andere vuilnisbakken in het park zijn opnieuw geschilderd en voorzien van nieuwe stickers. Het gaat dan over enkele vuilbakken op het Kermisplein en op het Dorpsplein.
  • Het standbeeld van Ylvi, het vriendinnetje van Wickie, staat niet langer naast Ylva (aan de ingang van De Grote Golf). Het is niet bekend waarom het beeld weg is.
  • Bij de overdekte picknickruimte op de Big & Betsy Hoeve is een nieuw bord gemonteerd met informatie over kleinere boerderijdieren zoals de afkomst en benamingen.
  • Er werd verlichting gemonteerd rond het standbeeld op het middenstuk van De Vliegende Fietsen. De verlichting volgt de decoratieve constructie dat rond het beeld staat.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+