PlopsaFansite > Nieuws >
Gert Verhulst opent Winter Plopsaland
DATUM: 8 December 2013 - 15:54 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Met één druk op de knop opende Studio 100-baas Gert Verhulst vandaag Winter Plopsaland. Het themapark is elk weekend van december en dagelijks tijdens de kerstvakantie gehuld in een aangepast winters kleedje. Voor het eerst ontvangt het park ook de Samson & Gert Kerstshow.

20131208-155138.jpg
Gert Verhulst in Plopsaland De Panne, foto: Plopsa

Gert Verhulst opende vandaag – onder het goedkeurende oog van Kabouter Plop, Wickie de Viking en Maya de Bij – Winter Plopsaland. Eén druk op de knop volstond om de talrijke kerstverlichting in het park en de verlichting in de metershoge kerstboom aan de ingang te doen branden.

“Vanaf dit weekend kunnen bezoekers genieten van een gezellige wintersfeer in Plopsaland De Panne. In de kerstvakantie komt de Kerstman op bezoek en kan geschaatst worden op de ijspiste. Tussen Kerst en Nieuw is het park open tot 19 uur en trakteren we onze bezoekers op een prachtig vuurwerk”, laat Verhulst weten.

Plopsaland De Panne staat nog elk weekend van december en dagelijks tijdens de kerstvakantie (met uitzondering van 25 december en 1 januari, op deze dagen is het park gesloten) in het teken van Winter Plopsaland. Tijdens de kerstvakantie kunnen bezoekers de kerstman ontmoeten en de beste kunstjes tonen op de schaatspiste.

Tussen kerst en nieuwjaar blijft het park langer open en ontvangt Plopsaland Ketnet, voor een nieuwe editie van Ketnet Kerst. In het Plopsa Theater kunnen bezoekers op deze dagen gaan kijken naar de Ketnet Kerstshow met Charlotte en Junior 2013-winnaar Pieter.

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+