PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (7 december 2013)
DATUM: 8 December 2013 - 22:25 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Zaterdag is Winter Plopsaland van start gegaan in Plopsaland De Panne. Tientallen pakjes, enkele honderden kerstbomen en duizenden fonkelende lichtjes zorgen opnieuw voor een zalige kerstsfeer! Een overzicht van alle aanpassingen en nieuwtjes.

2013-12-08_PDP

Plopsaland De Panne is tot het einde van de kerstvakantie ondergedompeld in een magische kerstsfeer. Doorheen het park staan enkele honderden kerstbomen, dit jaar uitgerust met heel wat nieuwe decoratie. Op het Kasteelplein gaat het dan bijvoorbeeld over figuren uit hout of lampjes.

De Kiosk werd uitgerust met enkele ettelijke meters guirlandes en met de decoratiestukken die vorig jaar werden geïntroduceerd bij de meet&greet-plaats met de Kerstman, toen gevestigd in de Telenet Disco (K3 Museum).

Op het podium op de Kasteelplein is het fotopunt met de sneeuwpoppen opnieuw van de partij. Leuk detail: de sjaals en handschoenen hebben andere kleuren dan vorig jaar, waardoor er dit jaar meer kleurvariatie is. Het linkse beeld draagt dit jaar een Kwebbelmuts, het derde beeld dit jaar een Plopmuts.

Plopsaqua en Wickieland

De twee grote werven van Plopsaland De Panne bleven afgelopen week ook niet onaangeroerd. Naast het Plopsa Theater was zaterdag ook een team bezig met de werkzaamheden aan de kelder van zwemparadijs Plopsaqua.

In Wickieland beginnen de gebouwen ook duidelijk vorm te krijgen. Naast een winkel en stationsgebouw voor Wickie The Battle zullen er nog twee kleine horeca-uitgiftepunten in de gebouwen komen.

Parknieuwtjes

  • Horecapunt De Koets, gelegen aan de doorgang naar Wickieland, heeft een nieuw aanbod. Het gaat dan over een ruim assortiment van snoepgoed en warme dranken zoals koffie, thee en chocolademelk. Het aanbod is wellicht tijdelijk aangepast, tijdens het zomerseizoen bestaat het assortiment uit slush-ice en ijs.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+