PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor Coevorden zaterdag 14 december uitverkocht
DATUM: 13 December 2013 - 10:25 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Coevorden | AUTEUR: PlopsaFansite

Opgelet! Plopsa Indoor Coevorden is op zaterdag 14 december volledig uitverkocht. Het park is op deze dag enkel te bezoeken met een geldige toegangskaart verkocht of uitgegeven door het bedrijf of groep dat voor deze dag gereserveerd heeft.

2013-12-13_PIC

Plopsa Indoor Coevorden is aanstaande zaterdag, 14 december 2013, uitverkocht. Het overdekte themapark is die dag enkel te bezoeken met een geldige toegangskaart dat verkocht of uitgegeven werd door het bedrijf of de organisatie dat deze dag gereserveerd heeft.

De kassa’s zijn zaterdag niet geopend. Abonnementen (Plopsa FunCard en Plopsa BumbaCard) en voorverkoopkaartjes zonder datum kunnen op deze dag eveneens niet gebruikt worden in Plopsa Indoor Coevorden. Zondag 15 december is het park uiteraard wel open en kunnen abonnementen en voorverkoopkaartjes wel gebruikt worden.

Kerst

Tijdens de kerstvakantie, van 21 tot 31 december, viert het park ‘Kerst met de Kerstman’. Dagelijks brengt de Kerstman een bezoek aan het park en dwarrelen er sneeuwvlokjes op het Dorpsplein. Het park organiseert op deze dagen eveneens een leuke kerstrebus, waarbij er een jaarkaart voor het park gewonnen kan worden.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+