PlopsaFansite > Nieuws >
Witte kerst bij Plopsa Indoor
DATUM: 16 December 2013 - 14:43 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Tijdens de kerstvakantie barst er een magisch kerstfeest los in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden. Beide themaparken ontvangen een speciale hoofdgast en worden in een aangepast kerstkleedje gestoken. Maar belangrijker: regelmatig dwarrelen er sneeuwvlokjes over het Dorpsplein!

2013-12-16_PI

Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden maken zich klaar voor een goed gevulde kerstvakantie. De twee themaparken vieren vanaf 21 december kerst met sfeervolle decoratie, aangepaste muziek, de leuke Bumba Show en… een sneeuwbui boven het Dorpsplein, met een bijzondere hoofdgast.

Kerst met Klus in Hasselt

In Plopsa Indoor Hasselt brengt Klus een bezoekje. De handigste kabouter staat van 21 december tot 5 januari op de planken met een magische kerstshow, een show gevuld de meest gekende kabouterliedjes. Er zijn shows om 15u en 16u.

Kerst met de Kerstman in Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden ontvangt van 21 tot 31 december de Kerstman. Samen met Bumba, Bumbalu en zijn elfje gaat de Kerstman er een groots kerstfeest van gaan maken in het themapark. Het park organiseert een kerstrebus waarbij er een jaarkaart van Plopsa Indoor Coevorden gewonnen kan worden.

Beide parken zijn van zaterdag 21 december tot zondag 5 januari dagelijks geopend, op Kerstdag (25 december) en nieuwjaarsdag (1 januari) zijn de parken gesloten.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+