PlopsaFansite > Nieuws >
Pop-up restaurant met Aziatische specialiteiten in Winter Plopsaland
DATUM: 17 December 2013 - 17:10 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Deze kerstvakantie openen Grocery & Noodle Shop Lucy Chang en Plopsa een Aziatisch pop-up restaurant in Plopsaland De Panne. Het aanbod van het restaurant zal bestaan uit verschillende Aziatische gerechten en bepaalde streekgerechten uit het Ootsen. Li-Ling, de Aziatische vriendin van Bumba, wordt de mascotte van het project.

2013-12-17_PDP

Het tijdelijke Aziatische pop-up restaurant van Plopsaland De Panne zal een mix van traditionele Aziatische gerechten en fusion met specialiteiten uit Vietnam, Laos, Thailand en China serveren. Het park werkt voor het restaurant samen met Grocery & Noodle Shop Lucy Chang. “Het is een mooie gelegenheid om kinderen kennis te laten met gerechten uit een andere cultuur”, vertelt Wim Wauters van Plopsaland De Panne.

“De authentieke Aziatische eenpansgerechten verschijnen allemaal tegelijk op tafel. Zo kunnen tafelgenoten de verschillende schotels delen en natuurlijk krijgen ze de snelle service die eigen is aan de Plopsa-restaurants”, legt Peter Michaels, Directeur van Grocery & Noodle Shop Lucy Chang uit.

Het park koppelt het figuurtje Li-Ling, het hoofdpersonage uit één van de specials rond een wereldreis van Bumba (zie foto bovenaan), aan het pop-up restaurant. Het restaurant komt dan ook in de buurt van het Bumba Theater. Aan de ijspiste op het Dorpsplein, een extra attractie tijdens Winter Plopsaland, komt er een wokkraam met eggwaffles en fingerfood.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+