PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsa Indoor Hasselt (22 december 2013)
DATUM: 22 December 2013 - 19:58 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Indoor Hasselt viert deze vakantie Kerst met Klus. Het themapark ontvangt twee weken lang Kabouter Klus voor een spetterende kerstshow. Daarnaast is het park uiteraard ook gehuld in een feestelijke jasje, met onder andere kerstbomen en heel wat andere decoratie. We gingen vandaag een kijkje nemen.

2013-12-22_PIH

Kabouter Klus overwintert ondertussen al enkele jaren in Plopsa Indoor Hasselt, en dat is dit jaar niet anders. De kabouter zorgt deze kerstvakantie voor een spetterende kerstshow met zowel de gekende Plop-liedjes als kerstliedjes. Zoals steeds is de show een waar zing- en dansfestijn voor jong en oud.

Plopsa Indoor Hasselt zit tijdens de kerstvakantie in een extra feestelijk jasje, met seizoensgebonden decoratie op en aan de attracties. En ook de vele kerstbomen zijn uiteraard versierd met tientallen kerstbomen en fonkelende lichtjes. In het park zelf zweven gigantische kerstballen met de afbeeldingen van de figuren van Studio 100.

Parknieuwtjes

  • Op het Dorpsplein is er een nieuw bord geplaatst met alle beginuren van de shows en meet&greets met de parkfiguren. Een soortgelijk bord werd afgelopen zomer ook geïntroduceerd in Holiday Park, zij het enkel voor de shows.
Foto’s
Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+