PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (26 december 2013)
DATUM: 26 December 2013 - 21:58 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Televisiezender Ketnet viert nog tot 30 december dagelijks kerst in Plopsaland De Panne. Ketnet doet dit met een spetterende kerstshow in het Plopsa Theater, waarin wrapster Charlotte een van de hoofdrollen heeft gekregen. Tijdens Ketnet Kerst sluit de dag af met een spetterend muzikaal vuurwerk.

2013-12-26_PDP

De dagen tussen Kerst en Nieuwjaar zijn extra feestelijk in Plopsaland De Panne! Het themapark ontvangt van 26 tot 30 december Ketnet, dat er opnieuw Ketnet Kerst viert. Bovenop het standaard aanbod van winteranimatie is er in het Plopsa Theater een interactieve show met wrapper Charlotte en Ket Knettergek (Patrick Onzia).

De Ketnet Kerstshow is gevuld met dansacts van de kerstvrouwtjes en spelletjes, waarbij ook de personen in de zaal kunnen deelnemen. Pieter, de winnaar van Wie wordt junior 2013, zorgt voor de muzikale noot in de show. En uiteraard zingt Charlotte ook het enige echte Ketnet Kerstlied in deze Kerstshow.

Een magische winterdag sluit op het Dorpsplein van Plopsaland af met een extra lang muzikaal vuurwerk. De kerstman en zijn kerstvrouwtjes worden vergezeld van de Plopsa-figuren om aftellen tot de start van het vuurwerk. Drie,… twee,… één,…!

Wickieland

Aan het station van Wickie The Battle zijn, aan de overzijde van het oorspronkelijke in- en uitstapperon, enkele nieuwe betonnen funderingen te vinden. De laatst vrijgegeven concepttekeningen begin dit jaar doet vermoeden dat dit de instapzijde voor de bootjes van de attractie zal worden. Een brug brengt bezoekers, volgens de tekening, van de de verdieping boven de gloednieuwe winkel naar het instapperron.

Bij De Grote Golf is het beeld van Tjure, één van de bekvechtende Vikings, tijdelijk weg. Het beeld van Ilvi, aan de ingang van De Grote Golf, is ook nog steeds weg.

Foto’s
Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+