PlopsaFansite > Nieuws >
Recordvakantie: Vlaamse Plopsa-parken ontvangen meer dan 100.000 bezoekers tijdens kerstvakantie (persbericht)
DATUM: 4 January 2014 - 15:27 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa blikt tevreden terug op de voorbije kerstvakantie. Winter Plopsaland ontving 53 procent meer bezoekers in vergelijking met de kerstvakantie in 2012. Ook Plopsa Indoor Hasselt deed het goed.

20140104-142647.jpg

Winter Plopsaland verwelkomde meer dan 77.500 bezoekers tijdens de voorbije kerstvakantie. Dat is een stijging met 53 procent in vergelijking met vorig jaar. “Een absoluut record”, zegt Parkmanager Wim Wauters tevreden, “Er was afgelopen vakantie dan ook veel te beleven in Winter Plopsaland. Denk aan de Samson & Gert Kerstshow, Ketnet Kerst met een optreden van Charlotte en Junior-winnaar Pieter én een magisch vuurwerk, de kerstshow met Kabouter Plop en Lui, de Bumba-show, schaatsen op de ijspiste en de kerstanimatie in het park. Dat allemaal bovenop de tientallen attracties. Er kon afgelopen vakantie zelfs Aziatisch gegeten worden in het pop-up restaurant van Lucy Chang.”

In Plopsa Indoor Hasselt werden bezoekers getrakteerd op een Kerstshow met Kabouter Klus. Het indoorpretpark kreeg 35.000 bezoekers over de vloer. Dat zijn er evenveel als tijdens de kerstvakantie in 2012.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+