PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwtjes in Plopsaland De Panne (5 januari 2014)
DATUM: 5 January 2014 - 20:56 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Al enkele jaren worden de deuren van Plopsaland De Panne voor enkele maanden afgesloten na afloop van de kerstvakantie. Dat is dit jaar enigszins anders, want tot de paasvakantie is Mayaland Indoor geopend op woens- en weekenddagen en is de rest van het park niet toegankelijk. We gingen vandaag polshoogte nemen op deze laatste dag van seizoen 2013 van Plopsaland De Panne.

2014-01-05_PDP

Iets na 18 uur werd er in Plopsaland De Panne een punt gezet achter seizoen 2013, en kwam er een einde aan een bijzonder succesvolle kerstvakantie. Deze laatste dag van de vakantie is traditioneel de laatste dag van het seizoen en worden de deuren van het park voor enkele maanden gesloten, iets wat dit jaar maar gedeeltelijk waar is. Tot de start van de paasvakantie opent het park immers enkel Mayaland Indoor op woensdag, zaterdag en zondag (en dagelijks tijdens de krokusvakantie).

Toch was er een duidelijk ‘laatste dag van het seizoen’-gevoel bij heel wat van de bezoekers. De vele bezoekers konden vandaag dan ook voor de laatste keer deze vakantie genieten van alle winteracts en -shows zoals de Kabouter Plop Kerstshow of de dansacts op het Kasteelplein. In het Bumba Theater was er dan weer de laatste Bumba (Magico) Show. Het gebied rond het theatergebouwtje zal volgend jaar een make-over krijgen, waarbij er ook een aangepaste meet&greet met Bumba en Bumbalu zal komen.

Parknieuwtjes

  • In Wickieland staan Snorre en Tjure sinds enkele dagen broederlijk terug naast elkaar aan De Grote Golf. Eén van de beelden was eerder deze vakantie verwijderd.
  • Op de Big & Betsy Hoeve zijn de prijslijsten en het reclamebord van het Pannenkoekenhuisje opnieuw gemonteerd tegen de gevel. Het pop-uprestaurant van Lucy Chang was zondag uiteraard nog wel de hele dag geopend.
  • De vele zelfgemaakte slingers, die kijkers van Ketnet meebrachten naar Plopsaland De Panne, werden opgehangen in de kerstbomen aan de ingang.
Foto’s
Video

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+