PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park griezelt met Sky Scream
DATUM: 12 February 2014 - 21:51 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Holiday Park maakte dinsdag het thema en de naam van de gloednieuwe gelanceerde coaster bekend. De attractie en het gebied rond Sky Scream zal gehuld worden in een griezelthema. De directie van het park en de Plopsa groep presenteerde met trots de maquette van het gebied op de persconferentie dinsdag.

2014-02-12_HP

Dinsdagochtend vond in Holiday Park, het Duitse Plopsa-park, een persconferentie plaats rond de nieuwe achtbaan die het park dit jaar zal openen. In het gebied van Sky Scream, zoals de coaster zal heten, zullen bezoekers ondergedompeld worden in een griezelsfeer. De gebouwen rond de achtbaan zullen verschillende functies krijgen, zo komt er horecapunten, een sanitaire unit en een winkel in het gebied.

De opening van de achtbaan is voorzien op 12 april, de start van het nieuwe seizoen. De afwerking van het themagebied zal plaatsvinden in verschillende fases, zo weet fansite Holly-Info. In Sky Scream zullen bezoekers tot drie maal toe gelanceerd worden, waarbij ook één keer achteruit. De achtbaan zal meer dan 50 meter hoog zijn.

Nieuwe waterskishow

Het park pakt dit jaar ook uit met een nieuwe waterskishow, die volledig in lijn zal zijn met de nieuwe achtbaan: Hollywood’s Talking Dead. Het park doet in deze nieuwe show  beroep op een Jetovator, een spectaculaire nieuw vaartuig.

Foto’s

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+