PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park start seizoen met Europese primeur!
DATUM: 13 March 2014 - 15:23 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Op 12 april gaat in Holiday Park het nieuwe seizoen van start. Het Duitse Plopsa-park stelt dit jaar heel wat nieuwigheden voor, waaronder een gloednieuwe spectaculaire achtbaan, een vernieuwde boomstamattractie en heel wat nieuwe evenementen!

2014-03-13_HP

Over minder dan een maand – 12 april – heropenen de poorten van Holiday Park voor een seizoen boordevol nieuwigheden en spetterende shows en evenementen. Het park investeerde meer dan 8 miljoen euro.

Sky Scream

Het hoogtepunt – letterlijk – dit seizoen is ongetwijfeld Sky Scream, de gloednieuwe achtbaan van het Duitse Plopsa-park. De achtbaan van de Europese coasterbouwer Premier Rides is een Europese primeur en lanceert bezoekers naar een hoogte van zo’n 55 meter. Bovenaan volgt er een kurkentrekker in slowmotion.

De achtbaan zal gedecoreerd worden naar de wereld van zombies en vampiers. De afwerking het themagebied rond de attractie zal in verschillende fases gebeuren, zo zal de tweede bouwfase reeds deze zomer klaar zijn.

Wickie krijgt eigen Vikingdorp

Wickie de Viking heeft vanaf dit jaar zijn eigen themagedeelte in Holiday Park. In het Wikingerdorf (Vikingdorp) kunnen bezoekers de vernieuwde Wickie Splash ontdekken. De Teufelsfasser werd in een gloednieuw jasje gestoken en ook het gebied rond de boomstamattractie steekt in een felgekleurd nieuw jasje.

Nieuwe shows en evenementen

Ook aan shows en evenementen is er dit jaar geen gebrek. Het park vult de populaire events van vorig jaar – Summernights en Rocking Halloween – aan met evenementen rond de populaire figuren van Studio 100 en andere bekende Duitse televisiesterren:

  • 7 t/m 9 juli: Die Maus
  • 19 t/m 22 juni: 1,2 oder 3
  • 29 mei t/m 1 juni: Biene Maja Sonnenschönes Frühlingsfest (Maya de Bij Zonnemooie Lentefeest)
  • 2 augustus t/m 6 september: Summernights “Viva Brazil” (enkel op zaterdagen)
  • 13 en 14 september: Wickie und die starken Männer (Wickie de Viking)
  • 18, 24, 25 en 31 oktober: Rocking Halloween

Daarnaast is er ook een gloednieuwe waterski show, die volledig in dezelfde lijn is als Sky Scream. Hollywood’s Talking Dead  gaat eveneens op 12 april in première.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+