PlopsaFansite > Nieuws >
Succesvolle paasvakantie in Plopsaland De Panne en Plopsa Coo
DATUM: 21 April 2014 - 18:17 | CATEGORIE: Plopsa Coo, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa blikt terug op een geslaagde paasvakantie. Plopsaland De Panne en Plopsa Coo ontvingen meer bezoekers dan tijdens dezelfde vakantieperiode vorig jaar, voor Plopsaland De Panne gaat het zelfs over de beste Paasvakantie ooit.

2014-04-21_PDP

Plopsaland De Panne en Plopsa Coo hebben een succesvolle paasvakantie achter de rug. Beide parken kunnen een stijging in het bezoekersaantal voorleggen. In Plopsaland De Panne gaat het over een stijging van 33 procent en in Plopsa Coo zelfs over 45 procent dan tijdens dezelfde vakantieperiode vorig jaar. Afgelopen vakantie organiseerden beide parken een heuse Paaszoektocht en in Plopsaland De Panne was er de speciale Paasshow met Plop en Lui (foto).

Met zo’n 145.000 bezoekers, gaat het zelfs over de beste paasvakantie ooit voor Plopsaland De Panne. Volgens parkmanager Wim Wauters was dit te danken aan de verschillende investeringen van dit jaar en het mooie voorjaarsweer: “Het was de voorbije vakantie pretparkweer: droog en warm voor de tijd van het jaar. We ontvingen gemiddeld 9.000 bezoekers per dag.”

 

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+