PlopsaFansite > Nieuws >
K3 komt naar Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden
DATUM: 23 April 2014 - 17:57 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

K3 zorgt op 26 en 27 april voor een spetterend live-optreden in Plopsa Indoor Hasselt. Eén week later, op zaterdag 3 en zondag 4 mei, komt de populaire meidengroep naar Plopsa Indoor Coevorden voor een live-optreden!

2014-04-23_PI

Karen, Kristel en Josje brengen op 26 en 27 april een bezoek aan Plopsa Indoor Hasselt. Ze zorgen tijdens het K3 Weekend voor een spetterend liveshow, met hun bekendste liedjes. “We zijn er helemaal klaar voor om Plopsa Indoor Hasselt te veroveren met onze leukste hits. We kijken er naar uit”, laat K3 weten.

Plopsa Indoor Coevorden ontvangt K3 één week later. Het park heeft op zaterdag 3 en zondag 4 mei het K3 Weekend op de planning staan, met dezelfde ingrediënten als in het Hasseltse Plopsa-park: een feestelijk optreden met tal van meezingers. Vorig jaar werd het optreden van K3 gekoppeld aan de opening van het Koning Willem-Alexander Plein, naar aanleiding van de kroning van Willem-Alexander.

Tickets

Tickets kunnen gekocht worden via de website van Plopsa: Plopsa.com. Abonnees kunnen tijdens de K3 Weekends ook binnen met de Plopsa-FunCard en Plopsa-BumbaCard.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+