PlopsaFansite > Nieuws >
Recordvakantie in Holiday Park
DATUM: 29 April 2014 - 19:30 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Holiday Park maakt een positieve balans op van de paasvakantie. Het park ontving de afgelopen twee weken zo’n 70.000 bezoekers, een stijging van maar liefst 370 procent in vergelijking met vorig jaar. Op 12 april opende het park een gloednieuwe attractie: Sky Scream.

2014-04-29_HP

Holiday Park blikt tevreden terug op een geslaagde paasvakantie. Het Duitse Plopsa-park ontving tijdens de afgelopen vakantieperiode zo’n 70.000 bezoekers, 370 procent meer dan in dezelfde periode vorig jaar. Het park heeft deze stijging te danken aan een combinatie van verschillende factoren, laat het park weten. Onder andere het mooie weer speelde een belangrijke rol.

Het themapark opende op 12 april Sky Scream, een gelanceerde achtbaan die bezoekers tot 55 meter hoog brengt. Deze gloednieuwe achtbaan is een primeur in Europa. Ook staat er elke openingsdag een gloednieuwe spectaculaire en humoristische waterskishow op het programma en kunnen bezoekers vanaf dit jaar Wickie en zijn vrienden ontdekken bij de vernieuwde Wickie Splash.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+