PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne ontvangt sterren van Ketnet
DATUM: 30 April 2014 - 18:21 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag ontvangt Plopsaland De Panne de sterren van Ketnet. Het park organiseert een nieuwe editie van de Ketnet Fandagen. Dit jaar kunnen bezoekers op de foto met de acteurs uit Prinsessia, ROX en GoGoGo. Op het einde van de dag is er een optreden van de KetnetBand.

2014-04-30_PDP

Dit verlengde weekend – donderdag 1 mei, vrijdag 2 mei, zaterdag 3 mei en zondag 4 mei – zijn er weer de Ketnet Fandagen in Plopsaland De Panne. Het themapark zorgt opnieuw voor een goed gevuld programma met shows van en ontmoetingen met de acteurs van enkele populaire reeksen van Ketnet zoals GoGoGo!, ROX en Prinsessia.

Meet & greets

De ontmoeting met de acteurs uit GoGoGo! zal plaatsvinden op het podium aan De Draak (Kasteelplein), en dit telkens om 13u30. Op 1 mei zijn Free, Robin en Emma aanwezig, op 2 mei Kat, Robin en Jamila, 3 mei zijn Joessef, Emma en Kobe van de partij en op 4 mei verwacht het park Joessef, Emma en Kobe.

Rick, Oliva en Xavier uit ROX zijn aanwezig voor een meet & greet in hun eigen themagebied, aan de ROX-Flyer. De ontmoeting begint telkens om 15u30. Op zondag 4 mei zal Olivia uitzonderlijk niet aanwezig zijn.

Shows

In het Plopsa Theater staat er, naast de dagdagelijkse Maya Show, ook een show van Prinsessia op het programma om 16u. De meiden uit het gloednieuwe Studio 100-programma geven aansluitend nog een meet & greet.

Op de Kiosk is de KetnetBand van de partij voor een spetterend optreden. Het optreden begint telkens om 17u.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+