PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland organiseert rondleidingen achter de schermen
DATUM: 6 June 2014 - 19:47 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne organiseert vanaf dit weekend rondleidingen achter de schermen van het park. ‘Plopsa – Achter de schermen’ omvat een presentatie en een rondleiding op plaatsen waar bezoekers van het themapark normaal niet komen. De rondleidingen worden de hele maand juni georganiseerd.

2014-06-06_PDP

Elke zaterdag, zondag en feestdag van juni gunt Plopsaland De Panne haar bezoekers een kijkje achter de schermen van het themapark. “Een exclusieve blik achter de schermen”, klinkt het op de website van het park. ‘Plopsa – Achter de schermen’ omvat een presentatie over Plopsa en Studio 100 en aansluitend een rondleiding door Plopsaland De Panne.

Een ticket voor ‘Plopsa – Achter de schermen’ kost 15,00 euro. Voor abonnees kost een ticket slechts 7,50 euro. Naast de presentatie en rondleiding is ook een drankje inbegrepen in deze prijs. Bezoekers dienen in het bezit te zijn van een geldig entreeticket of abonnement om te kunnen deelnemen aan de rondleiding.

Tickets kunnen doorheen de dag aangekocht worden aan het onthaal van het park. De tour start om 16u. Alle informatie kan gevonden worden op de website van Plopsa.

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+