PlopsaFansite > Nieuws >
Recordaantal bezoekers in Plopsaland tijdens Pinksterweekend!
DATUM: 9 June 2014 - 20:37 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Meer danĀ 31.600 personen vonden de afgelopen dagen de weg naar Plopsaland De Panne, een stijging van 53 procent in vergelijking met het Pinksterweekend vorig jaar. “Een absoluut record”, laat het park weten.

2014-06-09_PDP

Plopsaland De Panne ontving dit Pinksterweekend 31.600 bezoekers. Dit is 53 procent meer in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar en zelfs het beste resultaat in de geschiedenis van het park. Voor het park is dit een geslaagde start van een veelbelovend zomerseizoen, waarin evenementen als de Prinsessia Dagen, Wickie Summernights en Fiesta Latina georganiseerd zullen worden.

Het park is opnieuw op weg naar een recordseizoen. Ook parkmanager Wim Wauters is tevreden over de puike resultaten dit jaar. “Na de schitterende paasvakantie, zorgt nu ook het pinksterweekend voor een record. Het mooie weer was een bijkomende troef om Plopsaland te bezoeken. We zijn uiterst tevreden met deze opkomst”, klinkt het.

Tijdens het Pinksterweekend organiseerde Plopsaland De Panne het Kaatje Fanweekend, waar de eerste verjaardag van themagedeelteĀ De wereld van Kaatje centraal stond. Op het programma stonden een meet & greet met Kaatje en Viktor, een discoparty van Kamiel en een optreden met Kaatje en Viktor.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+