PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa stunt met gewaagde WK-actie
DATUM: 19 June 2014 - 19:56 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa pakt uit met een gewaagde WK-stunt. Na elke gewonnen wedstrijd van het Belgisch elftal of het Nederlands elftal kunnen tickets gekocht worden met een kortingspercentage gebaseerd op het aantal doelpunten. Eén doelpunt is 10 procent korting op een individueel ticket.

2014-06-19_P

Naar aanleiding van het WK voetbal stunt Plopsa met een gewaagde actie. Na elke gewonnen wedstrijd van het Belgisch elftal of het Nederlands elftal verkoopt Plopsa individuele tickets > 1m met een kortingspercentage gebaseerd op het aantal doelpunten van de nationale ploeg. Een doelpunt is 10 procent korting.

Daags na een gewonnen wedstrijd van de Rode Duivels of Oranje verschijnt een kortingscode op de Facebookpagina van Plopsa. De code bij winst van de Belgische ploeg is enkel zichtbaar voor inwoners van België, de code bij winst van Oranje enkel voor inwoners van Nederland.

Met de code kan in de ticketshop van Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo op Plopsa.be een ‘Brazil’-ticket geactiveerd worden waar de korting in verrekend is.

Delen Tags
Facebook , , , , , , , , ,

Twitter
Google+