PlopsaFansite > Nieuws >
Terug van weggeweest: de Plopsaland-Kusttram
DATUM: 4 July 2014 - 06:57 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Met een eigen halte vlak voor de gigantische deur van Plopsaland De Panne is de Kusttram wellicht één van de belangrijkste vervoersmiddelen richting het themapark. Om dat deze zomer nog beter in de verf te zetten, staat er vanaf morgen weer een Kusttram op de sporen die in het teken staat van Plopsaland De Panne.

20140704_PDP

Plopsaland De Panne ontvangt jaarlijks heel wat bezoekers die met de Kusttram richting Plopsaland De Panne sporen. Met een eigen halte op minder dan 5 minuten wandelafstand en in het hoogseizoen op minder dan 15 minuten een tram die aan de halte stopt, is de keuze voor een ritje met de tram dan ook begrijpelijk. Vanaf morgen staat er opnieuw een Kusttram op de sporen die in het teken staat van Plopsaland De Panne.

Begin jaren 2000 reden er ook Kusttrams in stijl van Plopsaland De Panne langs de Belgische kust, toen in de gekende oranje stijl uit de beginjaren van het park. Deze keer kiest het park voor een kleurrijke collage met attracties als de Bloemenmolen, Anubis en De Grote Golf én figuren zoals Wickie de Viking, Maya de Bij en Bumba. Aan een zijkant is er ook nog reclame te vinden van Plopsa-partner IJsboerke en de gemeente De Panne, die wel in lijn is met de Plopsa-vormgeving. Plopsa publiceerde het ontwerp vrijdag op de officiële Facebookpagina.

 

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+