PlopsaFansite > Nieuws >
Fiesta Latina start zomer van Plopsaland De Panne
DATUM: 10 July 2014 - 20:16 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Deze zomer pakt Plopsaland De Panne opnieuw uit met een uitgebreide evenementenkalender. Op zaterdag zijn er de nocturnes, die dit jaar in het teken staan van Fiesta Latina. Op woensdagen ontvangt het park de meiden van Prinsessia en elke weekdag staat er de Samson & Gert Zomershow op het programma.

2014-07-10_PDP

Elke zaterdag van 12 juli tot 16 augustus pakt Plopsaland De Panne uit met Zuiderse animatie en optredens. Fiesta Latina brengt dan ook de succesformule uit Holiday Park dit jaar naar De Panne. Elke nocturne blijft het park open tot 22u30 en sluit de dag af met een fonkelend vuurwerk boven het Dorpsplein.

OpĀ 20 en 27 juli en op 3 en 10 augustus veroveren stoere vikingen het themapark. Tijdens de Wickie Summernights voorziet het park extra animatie in Wickieland en blijft het park zelfs open tot 20u.

Shows

Samson & Gert staan voor de vijftiende keer tijdens de zomermaanden in Plopsaland De Panne. Elke weekdag van 14 juli tot 15 augustus zorgen Samson, Gert en de Burgemeester voor een doldwaze voorstelling in het Plopsa Theater. Op woensdagen is er bijkomend ook nog een Prinsessia Show.

Daarnaast is er dagelijks ook nog de Maya Show in het Plopsa Theater.

 

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+