PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa opent Sky Scream in Holiday Park
DATUM: 16 July 2014 - 22:42 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Dinsdagavond werd de spectaculaire gelanceerde achtbaan Sky Scream in het Duitse Plopsa-park Holiday Park officieel geopend. De plechtigheid werd bijgewoond door verschillende prominenten zoals Jean-Marie Pfaff, Wendy Van Wanten, Hans Bourlon en Gert Verhulst. Er hangt een kostenplaatje van 8 miljoen euro aan ontwikkeling en realisatie van de attractie.

2014-07-16_HP

Sky Scream, de gelanceerde achtbaan van Premier Rides in Holiday Park, is dinsdagavond feestelijk geopend. Het Duitse Plopsa-park pakte uit met een indrukwekkend spektakel met zombies en livemuziek. De gasten werden ook getrakteerd op een extra waterskishow, die dit jaar verder gaat op het thema van de nieuwe achtbaan.

Het was voetballegende Jean-Marie Pfaff die, samen met zijn kleinkinderen, de officieel opende. Met de druk op de knop werd het wagentje van Sky Scream met verschillende prominenten in gelanceerd. Showbizz Bart, Steve Van den Kerkhof – CEO van Plopsa, Bernd Beitz - parkmanager van Holiday Park, Piet De Koninck - art director van Plopsa en Lothar Lorch - burgemeester van Hassloch zaten op dat moment in het wagentje.

Sky Scream brengt bezoekers op zo’n 55 meter hoogte en haalt een maximale snelheid van 100 km/u. De achtbaan is van de hand van de Amerikaanse bouwer Premier Rides. Er hing een kostenplaatje van 8 miljoen euro aan het project. Volgend jaar zal ook de wachtrij van de attractie nog verder afgewerkt worden.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+