PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne zet ‘Oma Plopsa’ in de bloemetjes
DATUM: 7 August 2014 - 14:50 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Rachel Lammens, beter bekend als ‘Oma Plopsa’, vierde vorige maand haar 90ste verjaardag. Plopsaland zet de trouwste fan van het park maandag uitgebreid in de bloemetjes. Rachel is voormalig werkneemster van de Meli, en daarnaast ook Samson & Gert en Plopsa-fan van het eerste uur.

2014-08-07_PDP

Rachel tijdens de werfrondleiding van Anubis The Ride in 2009

Rachel Lammens, bij fans en medewerkers beter gekend als ‘Oma Plopsa’ vierde in juli haar negentigste verjaardag. Ze bezocht Plopsaland De Panne de afgelopen 14 jaar bijna 1.500 keer. “Ze is niet alleen de oudste Plopsaland-fan maar ook de trouwste”, weet Wim Wauters van Plopsaland. In 2009 kreeg ze haar eigen gedenkbord aan het Centraal Station van parktrein Plopsa Express.

‘Oma Plopsa’ is een voormalige medewerkster van Meli Park en was grote fan van Samson & Gert. “Ik was in de wolken toen ik in 1999 hoorde dat Studio 100 het voormalige Meli Park vlakbij mijn voordeur had overgenomen”, weet Rachel. Tot voor enkele jaren was ze dan ook bijna dagelijks in het park te vinden, vaak bij de shows in het voormalige Groot Theater. De Samson & Gert Zomershow of Kabouter Klus Show zag ze meerdere keren per dag.

Het park zet haar trouwste fan maandag in de bloemetjes. Ze zal maandag ontvangen worden door Gert Verhulst, Kabouter Klus en Wim Wauters. Plopsaland De Panne schenkt een gratis ijsje aan iedereen die maandag een kaart geeft aan Rachel, en dit tussen 15u en 16u in het restaurant Mr. Spaghetti.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+