PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa steunt Belgische fruitkwekers: gratis peren bij Plopsa
DATUM: 21 August 2014 - 13:26 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsa Coo, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Dit weekend krijgt elke bezoeker gratis een peer in Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Plopsa steunt hiermee de Limburgse kwekers na het invoerverbod in Rusland. De peren zullen vanaf 16u uitgedeeld worden aan de uitgang van de Belgische Plopsa-parken.

2014-08-21_P

480 kisten met peren, goed voor 35.000 peren, zijn onderweg naar de drie Belgische Plopsa-parken. De peren zullen zaterdag 23 en zondag 24 augustus gratis uitgedeeld worden aan de bezoekers van Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo. Met deze actie willen we ons steentje bijdragen en de Limburgse kwekers steunen na het Russische invoerverbod”, weet CEO Steve Van den Kerkhof van Plopsa. Daarnaast benadrukt Plopsa ook het gezonde karakter van het fruit: “We hopen dat alle kinderen en hun ouders na het proeven de smaak helemaal te pakken hebben en er zo nog meer peren verkocht worden de komende weken.”

Bezoekers van Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Coo krijgen vanaf 16u een conference peer aan de uitgang van de parken. De conference peer, de meest gekweekte in België,  kenmerkt zich door de sappigheid en zoete smaak. “Fruit en kinderen gaan goed samen, dus zijn wij zeer blij met deze actie”, weet Filip Lowette van de Belgische Fruitveiling.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+