PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsaland De Panne op zoek naar best dansende oma
DATUM: 22 August 2014 - 18:14 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne is op zoek naar de best dansende oma ter wereld. Het park gaat, samen met K3, op zoek naar de wereldkampioen ‘Omadansen’. Op 31 augustus zal de winnares gekozen worden.

2014-08-22_PDP

Op 31 augustus zal het eerste WK ‘Omadansen’ plaatsvinden in Plopsaland De Panne. “Oma’s die bekend staan om hun typische danspasjes of die ervan houden om te schitterend op de dansvloer, kunnen worden ingeschreven voor deze onvergetelijke wedstrijd”, laat het themapark weten. Inschrijven kan via de website www.wkOmaDansen.be.

De oma’s worden uitgenodigd om tijdens het optreden van K3 hun beste dance moves boven te halen. Anouchka Balsing, bekend van het programma ‘Sterren op de dansvloer’, zal jureren. Karen, Kristel en Josje zullen samen met de jury de uiteindelijke winnaar uitkiezen. De winnares krijg, samen met kinderen en kleinkinderen, een Plopsa-jaarabonnement cadeau. “Daarnaast wordt ook nog een originaliteitsprijs uitgereikt voor de oma met de gekste danspasjes”, klinkt het bij bij Plopsaland.

K3 Weekends

Ook dit jaar brengt K3 een bezoek aan Plopsaland De Panne voor de K3 Weekends. Het evenement zal dit jaar plaatsvinden op 23, 24, 30 en 31 augustus én op 6, 7 en 13 september. Karen, Kristel en Josje zingen de bekendste en nieuwste liedjes tijdens een spetterend live-optreden op de Kiosk van het themapark. De show start telkens om 16u.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+