PlopsaFansite > Nieuws >
K3 smult van heerlijke peer in Plopsaland
DATUM: 25 August 2014 - 07:05 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Het voorbije weekend zijn er maar liefst 35.000 peren uitgedeeld in de Belgische Plopsa-parken. De actie is een antwoord op het invoerverbod op Europees fruit in Rusland. Ook popgroep K3 kreeg gisteren in Plopsaland De Panne, tijdens het eerste K3 Weekend, een peer cadeau.

2014-08-25_PDP

Wie afgelopen weekend een bezoek bracht aan Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt of Plopsa Coo kreeg bij het verlaten van het park een conference¬†peer cadeau. De Plopsa Group had maar liefst 35.000 peren aangekocht als steun voor de Belgische fruittelers, die het moeilijk heeft na het Russische invoerverbod van Europees fruit. ”

De peren zijn zeer gezond. We hopen dat alle kinderen en hun ouders na het proeven de smaak helemaal te pakken hebben en er zo nog meer peren verkocht worden de komende weken”, liet CEO Steve Van den Kerkhof vorige week weten.

In Plopsaland De Panne  kregen ook Karen, Kristel en Josje een peer in de handen geschoven na afloop van het eerste K3 Weekend. Ze steunden de actie maar al te graag en aten het stukje fruit met veel plezier op. Ook op 30 en 31 augustus en op 6, 7 en 13 september zijn er nog K3 Weekends in Plopsaland De Panne.

Foto

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+