PlopsaFansite > Nieuws >
K3 treedt op met live vertaling naar gebarentaal
DATUM: 2 September 2014 - 17:53 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Zaterdag 6 september zal het optreden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaald worden naar Vlaamse gebarentaal. Het park doet dit naar aanleiding van het grote succes vorig jaar, waarbij zowel een Vlaamse als een Nederlandse tolk aanwezig waren. Ook K3 kijkt opnieuw uit naar deze unieke vertaling.

20130922_Nieuwth
Deborah (links) zorgde vorig jaar ook voor de ‘vertaling’

Aanstaande zaterdag 6 september zal het optreden van K3 in Plopsaland De Panne live vertaald worden naar Vlaamse Gebarentaal voor dove en slechthorende kinderen. Het park doet dit na de vele positieve reacties vorig jaar, waarbij er een tolk Vlaamse Gebarentaal en een tolk Nederlandse Gebarentaal aanwezig waren. Plopsaland De Panne doet beroep op Deborah Dehaerne, die vorig jaar ook van de partij was.

“Het komt niet vaak voor dat dergelijke shows voor dove en slechthorende kinderen toegankelijk worden gemaakt”, weet Deborah. Ook K3 is  opgetogen over het unieke optreden. “We vinden het fantastisch dat alle kinderen zo de kans krijgen van onze muziek te genieten”, klinkt het.

Het optreden start om 16u en zal plaatsvinden op de Kiosk, aan de ingang van Plopsaland De Panne. Ook op 7 en 13 september zal K3 nog optreden in Plopsaland De Panne. Op 14 september is het park afgehuurd.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+