PlopsaFansite > Nieuws >
Expedition GeForce verkozen tot beste Europese achtbaan
DATUM: 7 September 2014 - 19:43 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Voor het dertiende jaar op rij is achtbaan Expedition GeForce in Holiday Park tijdens de Golden Ticket Awards verkozen tot de beste Europese achtbaan. De uitreiking vond plaats in SeaWorld, California.

2014-09-07_HP

Vandaag vond de uitreiking van de Golden Ticket Awards, van vakmagzine Amusement Today, plaats in themapark SeaWorld in San Diego, California (USA). Achtbaan bigFM Expedition GeForce in Holiday Park werd met 764 punten verkozen tot de derde beste achtbaan ter wereld. De nummers 1 en 2 zijn beide Amerikaanse banen, waardoor GeForce voor het dertiende jaar op rij gekozen is tot de beste Europese baan.

“We zijn zeer blij met deze plaats. We zijn echt heel trots en Holiday Park heeft met GeForce een achtbaan die kan concurreren met internationale achtbanen”, klonk het vorig jaar. Eerder dit jaar werd de stalen reus in de Mitch Hawkers Steel Roller Coaster Poll verkozen tot de beste achtbaan ter wereld.

Expedition GeForce opende de deuren in 2001 en is een achtbaan van attractiebouwer Intamin. De achtbaantrein raast met bijna 120 km/u over een traject van 1,2 km. Een ritje op bigFM Expedition GeForce duurt iets meer dan 1 minuut.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+