PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa valt in de prijzen bij European Star Awards
DATUM: 25 September 2014 - 13:49 | CATEGORIE: Plopsa | AUTEUR: PlopsaFansite

Het Duitse vakblad Kirmes & Park Revue reikte dit jaar voor de derde keer de European Star Awards uit. Plopsa viel verschillende keren in de prijzen. Sky Scream won brons in de categorie ‘Beste Europese nieuwigheid 2014′, De Grote Golf in Plopsaland De Panne won brons als ‘Beste Europese familieattractie’. Plopsaland De Panne eindigde vijfde in als ‘Beste Europese familiepark’.

2014-09-25_P

Plopsa viel dit jaar in de prijzen bij de European Star Awards van het Duitse magazine Kirmes & Park Revue. Het park zet na de grote overwinning van Expedition GeForce als beste Europese achtbaan, eerder deze maand, de triomftocht verder. Sky Scream, de gloednieuwe gelanceerde achtbaan in Holiday Park, eindigde op de derde plaats als ‘Beste Europese nieuwigheid 2014′. De stalen gigant van attractiebouwer Premier Rides opende in april en werd in juli feestelijk geopend.

Ook Plopsaland De Panne won verschillende prijzen. Het themapark eindigde op de vijfde plaats in de categorie ‘Beste Europese familiepark’ en nam de bronzen award van ‘Beste Europese familieattractie’ in ontvangst voor De Grote Golf, één van de recentere toevoegingen van Plopsaland De Panne. De grote ronddraaiende schijf neemt bezoekers mee op een spannend avontuur met Wickie de Viking.

“Dit is een bekroning voor ons werk. De Sky Scream is een achtbaan die uniek is in Europa en we zijn dan ook erg blij met deze erkenning”, laat algemeen directeur Steve Van den Kerkhof weten. “Het is bovendien een hele eer om daarnaast ook nog eens tweemaal in de prijzen te vallen met Plopsaland De Panne.”

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+