PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Coo dient bouwaanvraag in voor glijbanencomplex (UPDATE)
DATUM: 17 October 2014 - 10:54 | CATEGORIE: Plopsa Coo | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Coo heeft een bouw aanvraag ingediend voor de bouw van glijbanencomplex. De vrijgegeven concepttekening doet vermoeden dat de attractie in een groot gebergte zal ingewerkt worden. De opening is voorzien in 2015.

2014-10-17_PSC

Het was al enige tijd bekend dat Plopsa Coo op zoek was naar een nieuwe familiale attractie voor seizoen 2015. Het park heeft deze ondertussen gevonden en heeft hiervoor een bouwaanvraag ingediend, zo laat Plopsa-CEO Steve Van den kerkhof weten op Twitter.

Op de vrijgegeven concepttekening is te zien dat het gaat over een glijbanencomplex, waarbij bezoekers in een rubber bootje zitten en door of langs een berg zullen glijden. Specifieke informatie, zoals een attractiebouwer, is op dit moment nog niet bekend.

De locatie van de nieuwe attractie zou, volgens de ontwerpschets, tussen de Octopus en de Karting zijn. Momenteel is er op deze locatie een speeltuin en de Springkastelen gelegen.

Update – 17/10/2014 19u45

Ondertussen is er meer informatie bekend over de toevoeging van Plopsa Coo. De nieuwe attractie zal in april de deuren openen en zal drie glijbanen tellen. Bezoekers vertrekken op een hoogte van zo’n 12 meter. Bezoekers leggen met hun bootje een traject af van zo’n 50 meter. De grootste glijbaan, in de vorm van een grote golf, zal een lengte hebben van 125 meter. Het park investeert ruim 2 miljoen euro in dit project.

Twitter

 

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+