PlopsaFansite > Nieuws >
Griezelen in de Plopsa-parken
DATUM: 22 October 2014 - 10:10 | CATEGORIE: Holiday Park, Plopsa, Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

De Plopsa-parken zorgen opnieuw voor een griezelleuk halloweenfeest! Plopsaland De Panne pakt uit met een te gekke Piet Piraat Halloweenshow en Ketnet Halloween Nocturnes, Plopsa Indoor Hasselt ontvangt Bobo en Mega Mindy, Plopsa Indoor Coevorden heeft een aangepast halloweenprogramma met Kabouter Klus en Holiday Park rockt er op los tijdens Rocking Halloween!

IMG_0007.JPG

Halloween staat voor de deur en ook in de Plopsa-parken kan er dit jaar naar hartenlust gegriezeld worden! De parken zorgen voor extra decoratie, aangepaste muziek, aanvullende animatie en speciale halloweenshows.

Plopsaland De Panne

Piet Piraat en Berend Brokkenpap vieren van 25 oktober tot 2 november Halloween met een aangepaste Halloweenshow in het Plopsa Theater. Daarnaast staat het spookhuis The Thriller opnieuw opgesteld aan de ingang van het park en zorgt het park voor extra animatie.

Op weekdagen is de Vlaamse kinderzender Ketnet te gast voor de Ketnet Halloween Nocturnes. Op deze dagen is er, naast de show van Piet Piraat, ook nog de Ketnet King Size On Tour. Tijdens de nocturnes blijft het park open tot 19 uur en wordt de dag afgesloten met een muzikaal vuurwerk.

Plopsa Indoor

Plopsa Indoor Coevorden pakt nog tot 26 oktober uit met Halloween met Klus. De handige kabouter zet iedereen aan het Kabouterdansen en helpt iedereen verder bij de speciale letterzoektocht waarbij bezoekers een Plopsa Indoor Coevorden Jaarkaart kunnen winnen.

Bobo viert van woensdag 22 tot zondag 26 oktober  Halloween in Plopsa Indoor Hasselt. Het guitige konijn zingt de pannen van het dak en nodigt iedereen uit om met hem mee te dansen. Van maandag 27 tot vrijdag 31 oktober is Mega Mindy te gast in het Hasseltse Plopsa-park. De superheldin gaat mee op boevenjacht en heeft de hulp van de bezoekers nodig.

Holiday Park

Rocking Halloween palmt ook dit jaar Holiday Park in. Op het programma staan aangepaste muzikale shows, extra animatie en een betoverend muzikaal vuurwerk als afsluiter van de dag. Rocking Halloween zal nog doorgaan op vrijdag 24, zaterdag 25 en halloweenavond vrijdag 31 oktober.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+