PlopsaFansite > Nieuws >
Recordvakantie in Plopsaland De Panne
DATUM: 3 November 2014 - 20:21 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsaland De Panne blikt tevreden terug op afgelopen herfstvakantie. Het park ontving 84.375 bezoekers, een stijging van maar liefst 18 procent in vergelijking met vorig jaar.

2014-11-03_PDP

Plopsaland De Panne maakt een positieve balans op na afloop van de herfstvakantie. 84.375 personen genoten van een dagje uit in het themapark, een stijging van 18 procent in vergelijking met dezelfde vakantieperiode vorig jaar.  ”Het mooie weer heeft hier uiteraard haar steentje toe bijgedragen.”, weet Wim Wauters van Plopsaland De Panne.

Daarnaast pakte het themapark ook uit met Halloween. De totaalbeleving werd er versterkt met griezeldecoratie, speciale animatie en de Piet Piraat Halloweenshow. Op weekdagen organiseerde het park de Ketnet Halloween Nocturnes, waar bezoekers konden genieten van de bijkomende Ketnet King Size On Stage show in het Plopsa Theater en een betoverend vuurwerk.

De volgende weken ontvangt Plopsaland De Panne elk weekend Sinterklaas. In december viert het park de winter met het magische Winter Plopsaland. “Na een succesvolle herfstvakantie hopen we dus op een mooie kerstvakantie!”, vult Steve Van den Kerkhof, CEO van Plopsa, aan.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+