PlopsaFansite > Nieuws >
Magische momenten tijdens Winter Plopsaland
DATUM: 5 December 2014 - 20:39 | CATEGORIE: Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Op 13 december gaat de achtste editie van Winter Plopsaland van start. Het park pakt dit jaar tijdens de kerstvakantie uit met verschillende nieuwe animaties, tijdelijke attracties en een dagelijkse lichtjesparade. Tussen kerst en nieuw ontvangt het park Ketnet met de Ketnet Kerstshow.

2014-12-05_PDP

Plopsaland De Panne pakt dit jaar uit met alweer de achtste editie van Winter Plopsaland. Het park zit zoals steeds in een aangepast kleedje met tientallen kerstbomen, sfeervolle kerstmuziek en betoverende decoratie. Daarnaast zorgt Plopsaland De Panne tijdens de kerstvakantie, van 20 december tot 4 januari*, voor een goed gevuld dagprogramma.

Winteranimatie en -extra’s

Bij het betreden van het park brengt de act Dansende Engelen de bezoekers onmiddellijk in de juiste sfeer. Verder kan iedereen genieten van animaties als De Zotte Kerstelfen, Christmas Toys en De Ijsprinses. Wie zich wil opwarmen, kan daarvoor terecht bij de Vuuract of kan genieten van de hartverwarmende Winterparade waarin de kerstman en de Plopsa-figuren meerijden.

Bovendien staan er tijdens de kerstvakantie maar liefst bijkomende attracties in Plopsaland De Panne! Naast klassieker De Schaatspiste, zullen bezoekers ook kunnen kennismaken met oude bekende Boobytrap Hotel en is er daarnaast ook nog een Spiegelpaleis.

Ketnet Kerst

Tussen Kerst en nieuwjaar, van 26 tot en met 30 december, is het opnieuw Ketnet Kerst. Ketnet-wrappers Sien en Sander zingen samen met het Ketnet Koor gekende kerstliedjes tijdens een wervelende show in het Plopsa Theater. Elke avond sluit bovendien af met een magisch vuurwerk op de ‘classics’ van Studio 100!

* Plopsaland De Panne is gesloten op 25 december en 1 januari. Op 24 en 31 december is een aangepast dagprogramma van toepassing. Het Kasteelplein (De Boomstammetjes en De Draak) is tijdens deze periode gesloten voor winteronderhoud

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+