PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park laat fans nieuwe naam restaurant kiezen
DATUM: 6 December 2014 - 13:08 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Holly-Info, de officiƫle Duitstalige fansite van Holiday Park, had onlangs een gesprek met Plopsa CEO Steve Van den Kerkhof en parkmanager Bernd Beitz en kreeg enkele exclusieve nieuwtjes te horen. Daarnaast laat het park de fans ook de nieuwe naam van restaurant Pfalzgraf kiezen.

IMG_0476.JPG

In Holiday Park is men druk in de weer met de vernieuwing van restaurant Pfalzgraf. Vanaf volgend seizoen zal het restaurant ondermeer Italiaanse specialiteit op de kaart hebben staan. Het park is op zoek naar een nieuwe naam voor en laat deze kiezen door de fans. Momenteel liggen er vier opties op tafel. Stemmen kan op de website van Holly-Info.

Vanaf volgend seizoen neemt het park het draaihek aan de ingang van het station van Expedition GeForce in gebruik. Bij wijze van test werden de armen van het toestel dit seizoen verwijderd, wat vaak voor drukte zorgde op het station. De tweede trein van de megacoaster zal volgend jaar ook meer in gebruik genomen worden.

Bij de Anubis Free Fall Tower zal het park volgend jaar geen gezongen liedjes meer afspelen, maar instrumentale muziek uit de Anubis-film. De Express Pass zal volgend jaar 35 euro kosten en beperkt worden tot maximaal 10 ritjes. Wie frontseat wil zitten bij GeForce en Sky Scream moet twee punten rekenen.

Voor Halloween zal het park in 2015 uitpakken met een aangepast programma. Zo komen er ook speciale avonden die enkele toegankelijk zijn voor personen ouder dan 16 jaar.

Bron: Holly-Info

Delen Tags
Facebook , ,

Twitter
Google+