PlopsaFansite > Nieuws >
Magische kerst in Plopsa Indoor Hasselt en Coevorden
DATUM: 12 December 2014 - 13:07 | CATEGORIE: Plopsa Indoor, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden pakken tijdens de kerstvakantie uit met een magisch programma. De parken krijgen het bezoek van de Kerstman en zorgen ook voor een spetterende liveshow met een artiest van Studio 100.

2013-12-22_PIH

Tijdens de Kerstvakantie, van 20 december tot 4 januari, valt er weer heel wat te beleven in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden. Beide themaparken zitten in een magisch kerstjasje met fonkelende lichtjes, aangepaste decoratie en sfeervolle muziek. Bovendien dwarrelen er dagelijks sneeuwvlokjes naar beneden boven het Dorpsplein en kunnen bezoekers tot 31 december ook op de foto met de enige echte Kerstman.

Naast de dagelijkse Bumba Show, staat in beide Plopsa Indoor-parken tijdens de Kerstvakantie ook een show met een artiest van Studio 100 op het programma. Plopsa Indoor Hasselt ontvangt de handige Kabouter Klus voor een magisch kerstavontuur. In Plopsa Indoor Coevorden verwacht men het guitige konijntje Bobo voor een betoverende show.

Het volledige programma van Plopsaland De Panne werd afgelopen week reeds bekendgemaakt. De parken zijn gesloten op 25 december en 1 januari. Plopsa Indoor Hasselt is uitzonderlijk uitverkocht op 3 januari.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+