PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa Indoor Hasselt introduceert Maya’s Wereld
DATUM: 16 December 2014 - 19:41 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Maya de Bij heeft voortaan haar eigen gebied in Plopsa Indoor Hasselt. De felgekleurde leefwereld van Maya is rond de attractie ‘De Eendjes’ te vinden. Het park viert deze vernieuwing met een speciaal Maya Weekend.

2014-12-16_PIH

Maya de Bij verovert niet alleen de bioscoop met haar allereerste langspeelfilm, ook in Plopsa Indoor Hasselt heeft het bijtje voortaan haar eigen themazone. Het park toverde het gebied rond de attractie ‘De Eendjes’ de afgelopen dagen om tot Maya’s Wereld, een gedeelte met kleurrijke bloemen en standbeelden van de vrienden van Maya.

“We zijn erg blij dat we Maya een vaste stek kunnen geven in Plopsa Indoor Hasselt. De kleurrijke wereld van Maya, herkenbaar uit de serie en de eerste langspeelfilm, spreekt jong en oud aan”, laat CEO Steve Van den Kerkhof weten.

Maya Weekend

Het park viert de vernieuwing met een heus Maya Weekend. Op 20 en 21 december staat het park volledig in het teken van Maya. Zo is er een speciale Maya Show, staan er ontmoetingen met het bijtje op het programma en worden bezoekers verwend met een leuke Maya verrassing.

Daarnaast werkt het park ook samen met Kinepolis voor een aangepast combiticket. Voor amper 20 euro kan een bezoek gebracht worden zowel Plopsa Indoor Hasselt tijdens het Maya Weekend als aan de film Maya Eerste Vlucht in een vestiging van Kinepolis naar keuze. Deze tickets kunnen aangekocht worden op www.plopsa.be

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+