PlopsaFansite > Nieuws >
Recordwinter bij Vlaamse Plopsa-parken
DATUM: 5 January 2015 - 20:57 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa blikt tevreden terug op een recordvakantie. Plopsaland De Panne ontving tijdens de kerstvakantie 78.000 bezoekers, in Plopsa Indoor Hasselt eindigde de teller op 35.000.

20141223_PDP

De afgelopen kerstvakantie ontvingen de Vlaamse Plopsa-parken een recordaantal bezoekers. In Plopsaland De Panne genoten 78.000 bezoekers van de tijdelijke winteracts, de aangepaste decoratie, speciale kerstverlichting en een aanvullend attractieaanbod. Daarnaast organiseerde het park voor het eerst ook een lichtjesparade. “We hebben ook dit jaar alles uit de kast gehaald om het park volledig om te toveren in een prachtig Winterwonderland,” zegt Wim Wauters van Plopsaland De Panne.

Plopsa Indoor Hasselt kreeg 35.000 personen op bezoek, een absoluut record. Het park had Kabouter Klus te gast met zijn speciale kerstshow. Tijdens het eerste weekend van de Kerstvakantie organiseerde het park het Maya Weekend met bijkomend een Maya Show. Tijdens het laatste weekend vond de Samson & Gert Kerstshow plaats in naastgelegen Ethias Theater.

“We zijn erg tevreden met deze cijfers.”, laat Steve Van den Kerkhof, CEO van de Plopsa-groep, weten middels een persbericht. “Het weer was buiten de tweedaagse winterprik erg gematigd waardoor het ideaal weer was om ons buitenpark in De Panne te bezoeken als op de weg te gaan om Plopsa Indoor Hasselt te bezoeken.”

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+