PlopsaFansite > Nieuws >
Korting bij Plopsaqua voor Plopsa-abonnees
DATUM: 13 January 2015 - 19:27 | CATEGORIE: Plopsa, Plopsaqua | AUTEUR: PlopsaFansite

Houders van een Plopsa-FunCard krijgen met hun abonnementskaartje maar liefst 40 procent korting bij waterparadijs Plopsaqua. Ook heel wat andere voordelen van het abonnement zijn bekend.

Abonnees van Plopsa krijgen ook in 2015 heel wat korting bij verschillende dagattracties, zo is er tijdelijk opnieuw de kortingsactie bij het Nederlandse themapark Efteling en kunnen abonnees dit jaar opnieuw een bezoek brengen aan Toverland met korting. De andere voordelen voor het nieuwe jaar kunnen op www.plopsa.be ontdekt worden.

Plopsaqua

Onlangs werd bekendgemaakt dat de Plopsa-FunCard geen onbeperkte (gratis) toegang geeft tot Plopsaqua zoals bij de pretparken van de Plopsa-groep, maar dat houders van het abonnement een flinke korting zullen genieten. Het kortingspercentage is vandaag bekendgemaakt. Abonnees krijgen in Plopsaqua maar liefst 40% korting op de standaard ticketprijs.

Daarnaast pakt het park voor het eerst ook uit met promotie voor Plopsaqua op de abonneepagina van Plopsa.be. Met de tagline “Neem een duik in de wonderwaterwereld van Plopsaqua”, laat men de mensen al ‘watertanden’ voor het waterpark. De opening van Plopsaqua is voorzien op 22 maart 2015.

Delen Tags
Facebook , , , , , ,

Twitter
Google+