PlopsaFansite > Nieuws >
Knotsgek carnaval bij Plopsa Indoor én Mayaland Indoor
DATUM: 27 January 2015 - 19:29 | CATEGORIE: Mayaland, Plopsa Indoor Coevorden, Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaland De Panne | AUTEUR: PlopsaFansite

In februari halen Mayaland Indoor, Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden de gekke feesthoeden en slingers van onder het stof voor een groots Carnavalfeest! Naast aangepaste decoratie, pakken de parken ook uit met verschillende extra’s.

2015-01-27_Plopsa

Carnaval staat weer voor de deur en ook in de Plopsa-parken kan dit vrolijke feest gevierd worden!

Mayaland Indoor pakt uit met de eerste editie van het Mayaland Carnaval. Op het programma staat een Carnaval Disco, waar 2 clowns de bezoekers uitnodigen om de beentjes los te gooien. Ook een polonaise kan tijdens dit feest uiteraard niet ontbreken. Mayaland viert het evenement elke dag van de Krokusvakantie: 14 tot en met 22 februari.

Het Ketnet Carnaval brengt de helden van Kaatjes Tralalaatjes van 16 tot en met 20 februari naar Plopsa Indoor Hasselt. Het goed gevulde programma bevat een show met Viktor & Kamiel, de knotsgekke Bumba Magico Show en natuurlijk ook een show met Kaatje. Fans kunnen overigens ook met de gele krullenbol op de foto tijdens de meet & greet. Een absolute aanrader!

Kabouter Klus viert van 14 tot en met 28 februari kaboutercarnaval in Plopsa Indoor Coevorden. Hij zorgt voor voor een groots feest in zijn speciale carnavalshow. Ook Bumba en Bumbalu vieren mee en zorgen voor een knotsgekke confettiregen op het Dorpsplein.

Delen Tags
Facebook , , , , , , ,

Twitter
Google+