PlopsaFansite > Nieuws >
Holiday Park opent spectaculaire vliegtuigmolen
DATUM: 8 February 2015 - 09:38 | CATEGORIE: Holiday Park | AUTEUR: PlopsaFansite

Het Duitse Holiday Park opent dit jaar de spectaculaire vliegtuigmolen Sky Fly. Het is een attractie van bouwer Gerstlauer en vervangt Bounty Tower. De opening is voorzien op 1 juli, laat het park weten.

2015-02-08_HPH

Holiday Park opent later dit jaar een nieuwe attractie. De spectaculaire vliegtuigmolen Sky Fly, van attractiebouwer Gerstlauer, zal opgebouwd worden op de locatie waar tot voor enkele weken Bounty Tower stond. Deze laatste stond al enige tijd te koop omdat deze niet meer voldeed aan de eisen van Plopsa. Ondertussen is er dus al een vervangen voor de attractie gevonden.

Het was Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof die de nieuwe attractie gisterenavond aankondigde op het personeelsfeest van de Plopsa Group, in primeur voor de honderden medewerkers. Zondagochtend werd ook een eerste artwork, van de hand van Piet De Koninck, vrijgegeven. Het gebied rond de attractie zal in een tweede fase, volgend jaar, gedecoreerd worden naar een airshow, waarbij vliegtuigen de uitvalsbasis zullen worden van het gebied. De naastgelegen Balloon Race past dus perfect in dit thema.

De opening van de Sky Fly is voorzien op 1 juli. Het gaat over een investering van 2 miljoen euro.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+