PlopsaFansite > Nieuws >
Plopsa neemt Bicky Burger op in assortiment
DATUM: 21 February 2015 - 09:34 | CATEGORIE: Plopsa Indoor Hasselt, Plopsaqua | AUTEUR: PlopsaFansite

Fans van de hippe hamburger Bicky Burger kunnen voortaan ook terecht bij het frituur van Frieda Kroket in Plopsa Indoor Hasselt. Ook bij Viking Snack, het horecapunt van Plopsaqua, zal de hamburger te verkrijgen zijn.

(null)

Sinds het begin van de krokusvakantie is ook Bicky Burger opgenomen in het assortiment van frituur Frieda Kroket in Plopsa Indoor Hasselt. De ‘standaard’ Bicky Burger is zowel los als in voordelig combimenu te verkrijgen.

Vanaf 22 maart zal de hippe hamburger ook te koop zijn bij Viking Snack, het snackpunt in Plopsaqua. Dit werd onlangs bekendgemaakt op de plattegrond van het waterpark. Het is niet bekend of de hamburger ook in de andere Plopsa-parken te verkrijgen zal zijn.

Bicky Burger

Bicky Burger is een hamburger met speciale Bicky-sauzen, gefrituurde ui en komkommer. Naast de basis Bicky Burger, bestaan ook talloze varianten zoals Bicky Cheese en Bicky Royal. De hamburger is bij zowat alle frituren in Belgiƫ te verkrijgen.

Bicky Burger won de afgelopen jaren sterk aan populariteit. Het is een merk van Beckers, dat sinds dit jaar partner is van Plopsa.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+