PlopsaFansite > Nieuws >
Geslaagde vakantie bij Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland Indoor
DATUM: 22 February 2015 - 18:56 | CATEGORIE: Mayaland, Plopsa Indoor Hasselt | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa Indoor Hasselt en Mayaland Indoor De Panne kunnen terugblikken op een geslaagde krokusvakantie. De twee indoorparken ontvingen samen 32.000 bezoekers.

20150222_P

Plopsa Indoor Hasselt ontving tijdens afgelopen krokusvakantie 20.000 bezoekers. Dit is een stijging van 18 procent ten opzichte van vorig jaar. “We zijn erg tevreden met deze cijfers”, weet Carmine Frisenda van Plopsa Indoor Hasselt. Niet alleen het goede weer speelde hier een belangrijke rol, het park pakte ook uit met het Ketnet Carnaval. Zo waren er naast de dagelijkse Bumba Show ook nog bijkomende shows en meet&greets met Kaatje, Kamiel en Viktor van Ketnet.

Ook in Mayaland Indoor De Panne blikt men tevreden terug op een succesvolle vakantie. Zo’n 12.000 bezoekers, goed voor een stijging van 40 procent, konden er genieten van de eerste editie van het Mayaland Carnaval. “Het doet ons veel plezier te zien dat meer en meer mensen de weg vinden naar Mayaland Indoor tijdens de winterperiode”, laat Wim Wauters van Plopsaland De Panne weten.

Delen Tags
Facebook , , , , ,

Twitter
Google+