PlopsaFansite > Nieuws >
Nieuwe attractie Plopsa Coo krijgt dino-thema
DATUM: 1 March 2015 - 20:01 | CATEGORIE: Plopsa Coo | AUTEUR: PlopsaFansite

Plopsa maakte vanavond het thema en de naam van de nieuwe attractie van Plopsa Coo bekend. De attractie krijgt de naam Dino Splash en zal, zoals de naam doet vermoeden, gedecoreerd worden naar dinosaurussen. De pretparkgroep publiceerde daarnaast ook nieuw artwork voor de attractie op Facebook.

Enkele weken geleden zijn de werkzaamheden voor de gloednieuwe glijbaan-attractie van Plopsa Coo van start gegaan. Vanavond maakte het park op de officiële Facebookpagina ook de naam en het thema van de nieuwe attractie bekend. De nieuwe attractie zal de naam Dino Splash krijgen en zal naar de wereld van dinosaurussen gedecoreerd worden. Het oorspronkelijke artwork, van begin oktober vorig jaar, werd aangepast naar een meer avontuurlijker decor met geraamtes van dino’s en een vulkaan in plaats van een berg.

Het glijbanencomplex van Dino Splash zal drie glijbanen tellen, waaronder één bijzondere in de vorm van een gigantische golf. Dino Splash zal zo’n 12 meter hoog zijn. De attractie zal deze zomer openen, laat het park op Facebook weten. Een exacte openingsdatum is niet bekend. “Het zal een spannende zomer worden,” klinkt het.

Delen Tags
Facebook , , ,

Twitter
Google+