PlopsaFansite > Nieuws >
K3 geeft de fakkel door aan nieuw trio
DATUM: 18 March 2015 - 18:25 | CATEGORIE: Plopsa, Studio 100 | AUTEUR: PlopsaFansite

Vandaag maakten Karen, Kristel en Josje bekend dat er een zoektocht zal gestart worden naar drie nieuwe dames die onder de naam K3 zullen optreden. De geplande optredens met Karen, Kristel en Josje in de Plopsa-parken in april en mei gaan nog door, bevestigde Plopsa vandaag.

Karen, Kristel en Josje zullen later dit jaar, in het programma ‘K3 zoekt K3’, op zoek gaan naar nieuwe leden voor de populaire meidengroep K3. De geplande optredens van K3 in de Plopsa-parken in de huidige formatie gaan nog steeds door, laat Plopsa weten op Facebook. In april komt K3 naar Plopsaland De Panne, in mei staan optredens in de Plopsa Indoor-parken op de planning.

Wat er met de verschillende K3-attracties, zoals het K3-Verkeersparken en de K3-Brandweermolens, zal gebeuren is voorlopig onbekend, maar deze blijven wellicht ongewijzigd tot de nieuwe zangeressen gevonden zijn. Enkele weken geleden werd de bovenverdieping van het Studio 100 Café nog gedoopt tot de K3 Lounge, met aan de muren de decorstukken uit het voormalige K3 Museum van Plopsaland De Panne.

Fenomeen

K3 is al jaren een fenomeen in België en Nederland. Voor Karen en Kristel komt er met de bekendmaking van dit nieuws een einde aan een avontuur dat vele jaren geleden in de preselecties van Eurosong begon. Enkele jaren geleden verving Josje, na het afscheid van Kathleen, de groep.

Delen Tags
Facebook , , , ,

Twitter
Google+